Over ons

Trektocht Sarek National Park – Sweden

Yoga Passion is ontstaan vanuit de levenservaring en werkervaring van Inge Garenfeld. Zij heeft veel ideeën, inspiratie, helpt graag andere mensen, is ambitieus en vooruitstrevend.

Inge Garenfeld aan het woord:
In mijn jongere jaren heb ik veel aan wedstrijdzwemmen gedaan bij de Eindhovense club PSV. Ik werd getraind door Cees Lavrijssen en Astrid van den Hoogenband. Sport heeft mij altijd geïnspireerd. Tijdens mijn studietijd in Breda heb ik enkele jaren yoga gedaan bij Black & White. Toen al bracht het kleine veranderingen teweeg in leven.

Lesgeven
Mijn passie voor het lesgeven is duizenden kilometers hier vandaan ontstaan, in Antigua Guatemala Latijns-Amerika. Ruim drie en een half jaar heb ik daar gewoond. Het is een prachtig land met vulkanen, Maya-tempels en hele lieve mensen. Het was erg wennen in het begin en het heeft me moeite gekost om in te burgeren. Mijn nieuwsgierigheid naar het effect van yoga op het menselijk lichaam bracht mij dichter bij de yoga. Ik oefende voor mezelf en na 1,5 jaar begon ik met lesgeven bij de sportschool Antigua Gym. Daarnaast gaf ik privélessen aan vrienden, bekenden, locals en toeristen.

Juni 2012 kwam ik terug naar Nederland. Eén ding wist ik zeker, yoga is mijn passie en ben ik me daar meer in gaan verdiepen. Voor mij is het een zeer interessant pad! Er valt nog veel te leren over het leven, de mens, het lichaam, kortom over jezelf.

Trainingen en opleidingen
In november 2014 begon ik bij Yoga Moves in Utrecht met de Ashtanga-yoga Teacher Training 200-hour, gegeven door Brian Cooper. In juni 2015 heb ik de opleiding afgerond en nu ben ik officieel een “Certified Ashtanga yoga teacher”.  Verder heb ik Ashtanga workshops gedaan met Clayton Horton, Marilou Hoek  en het  verdiepingsweekend met Brian Cooper in november 2015In november 2016 heb ik een workshop Prana flow yoga gevolgd van Rob Hess uit Amerika. In april 2017, heb ik een 20 hours TT gedaan van Rob Hess – Building on the asanas. November 2020 heb ik mijn Reiki 1 opleiding gedaan bij Toña en Marcelino van Healing Space, in mei 2021 ga ik Reiki 2 doen.

Je ziet mensen groeien en zichzelf ontwikkelen tijdens de lessen, voor mij is lesgeven een PASSIE, het geeft me veel voldoening en energie. Met deze passie wil ik graag veel mensen inspireren en helpen.

Inge - Yoga Passion
Yoga alliance UK