WNF bedrijfsyoga

Vanaf januari 2016 tot december 2017 heeft Yoga Passion bedrijfsyoga gegeven bij het WNF in Zeist. De sessies waren op maandag na kantoortijd van 17:15 uur tot 18:15 uur. De cursisten omschrijven de les als inspannend, stress verlagend, leerzaam en uitdagend. Hieronder een quote van één van de deelnemers.

Sinds april 2020 geeft Yoga Passion Remote yogales voor de medewerkers van het WNF, dit wordt gefinancierd vanuit het vitaliteitsprogramma van HR.

Bedrijfsyoga-Yoga Passion

Heb je interesse in bedrijfsyoga? Neem contact op via:

Sinds januari 2016 verzorgt Yoga Passion yogalessen na werktijd bij WNF. Het is heerlijk om op een maandag ontspannen het kantoor uit te lopen en relaxed aan je avond te beginnen. De lessen zijn goed te volgen voor beginners en zijn ook voor mij als gevorderde nog steeds vernieuwend. Voor mij hebben de lessen precies de juiste combinatie van inspanning en ontspanning. Daarnaast is het een leuke manier om in contact te komen met collega’s die ik anders niet zo vaak spreek en merk ik dat yoga me veel brengt.  Ik ben me bewuster van mijn lichaam, heb meer rust en kan me beter concentreren op het werk.

Froukje Zumbrink

Froukje ZumbrinkInnovation projects - WNF

Veelgestelde vragen over bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga is …

Bedrijfsyoga is …

Bedrijfsyoga is …

Bedrijfsyoga is …

Bedrijfsyoga is …