Yogalessen Arnhem Noord

Vinyasa yoga - woensdagavond - Yogahouse Arnhem

Op woensdagavond van 20:30 – 21:45 uur geef ik yogalessen in Arnhem Noord bij  Yogahouse, deze zijn lessen gebaseerd op ashtanga en power-vinyasa yoga. De les begint met ademhalingsoefeningen, zonnegroeten, vervolgens gaan we naar de staande en zittende houdingen en sluiten de les af met inversions en savasana. De les is dynamisch doordat we tussen de houdingen door een vinyasa doen, zo blijft je lichaam warm en werk je aan het intensiveren van de houdingen, kracht opbouwen en het verbeteren van het uithoudingsvermogen.

De yoga bij Inge Garenfeld is geschikt voor alle niveau’s. Inge is rustig en vriendelijk en mixt dit met de juiste hoeveelheid uitdaging. Van de zonnegroet tot aan opbouw naar een handstand; er is genoeg variatie in de lessen waardoor het interessant blijft en je als deelnemer uitgenodigd wordt om je eigen ontwikkeling in de yoga door te maken. Inge heeft in haar lessen aandacht voor zowel de correcte houding als aan oefeningen voor een ontspannen geest. Ook organiseert Inge workshops en is ze goed op de hoogte van artikelen over yoga. Doordat ze zelf oefent en dingen uitprobeert blijft ze vernieuwen en is er aansluiting met de deelnemers, dit werkt inspirerend en zorgt dat je blijft komen!

Karen Rooza - Gonggrijp

Karen Rooza - GonggrijpBegeleider & SRH-coach - RIBW Arnhem & Veluwe Vallei

Seizoenen en tarieven

Yogalessen Arnhem Noord
Hieronder de data voor de komende periode

Winter/voorjaar periode: 8 januari t/m 8 april 2020
Let op: 29 januari géén les!

Tarieven:
Seizoenskaart € 141,- = €10,85 per les
10 wekenkaart € 120,- = €12,00 per les
Losse les €15,-

Korting voor studenten en inhaalmogelijkheden

Studenten krijgen na het vertonen van een geldige studentenkaart 10% korting op een seizoenskaart of 10-wekenkaart.

Bij afwezigheid is er géén restitutie mogelijk. Je kunt op elk moment binnen het seizoen mee komen doen, mits er voldoende plek is. De losse lessen en proeflessen kunnen voorafgaand aan de les contant betaald worden. De seizoen-rittenkaart kan contant betaald worden, of je kunt het overmaken naar dit bankrekeningnummer NL20RABO 0306 4930 20. Mis je een les dan kun je deze eventueel inhalen bij één van mijn collega’s. Vraag vooraf naar de voorwaarden.

Wil je een matje reserveren? Meldt je aan en stuur een e-mail naar: info@yogapassion.nl 

Tarieven 2020

Yoga-cadeaubon

Waarom een Yoga-Cadeaubon?
Soms is het heel moeilijk om een geschikt cadeau te vinden. In deze tijd van het capitalisme en materialisme vind ik het juist leuk om iemand een bewust en duurzaam cadeau te geven. Dus in het kader van consu(minderen).. geef je iemand een yogales cadeau. Hij/zij kan zo ervaren wat yoga is en wat het voor hem/haar kan betekenen.

Ik volg nu al een paar jaar yoga bij Inge van Yoga Passion, deze lessen zijn zeer waardevol voor mij. Vanuit een oprecht warme, betrokken en open houding geeft Inge met passie haar lessen. Voor mij betekent dit dat ik elke week weer terug kom bij mezelf en mijn lichaam en deze train qua kracht en flexibiliteit. De ademhalingsoefeningen helpen me in het dagelijks leven soms om door de moeilijke dingen heen te ademen of even bewust in het moment te zijn.

Katja Lemmens

Katja LemmensCursist bij Yogahouse Arnhem

Yogahouse Arnhem

Yogalessen Arnhem Noord

Yogahouse ligt in Klarendal, de authentieke volkswijk van Arnhem. Deze wijk ligt ten noorden van het centrum en vlakbij het station Velperpoort. De yogastudio is zeer sfeervol ingericht en er is een kleedkamer, douche, toilet en een relax ruimte waar je voor en na de les gebruik van kan maken. Per les is er ruimte voor maximaal 18 cursisten. Daarnaast is de ruimte voorzien van vloerverwarming en mag je ook gebruik maken van de aanwezige yogamatten en meditatiekussens. http://www.yogahouse.nl

Adres: Putstraat 11, 6822 BE, Arnhem.
Er is (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Reguliere yogalessen Arnhem. Voor meer informatie neem contact op via het contactformulier.

Invallessen

Voor de inval yogalessen te Arnhem Noord werkt Yoga Passion samen met o.a. Healthclub Heijenoord, Maud van Londen van Yoga Nature, Ellen de Wit van Coaching Yoga Arnhem. Zij bellen wanneer er daar iemand uitvalt voor het overnemen van een Hatha yoga, Easy flow yoga, Poweryoga en Ashtanga yoga les.

Reguliere yogalessen Arnhem, voor meer informatie neem contact op via het contactformulier.

Inge is een fijne en bevlogen collega waarop je kunt bouwen. Inge neemt regelmatig, naar volle tevredenheid, inzet en enthousiasme, mijn yogalessen over. Reacties van deelnemers over Inge en haar lessen: gedegen opbouw van de lessen; kennis, passie en toewijding; lekkere, pittige strekkingen en fijne flows.
Blij met onze samenwerking! Namaste, Ellen de Wit – CoachingYoga

Ellen de Wit

Ellen de WitCoaching Yoga Arnhem